Bröllop och Mormors födelsedag...

Den 4 september var vi med när Björn och Sofia gifte sig hemma i trädgården. Gästerna hade först fått delta i ett multisportlopp, därav klädseln. Sedan fick alla hem och fixa till sig innan det blev fest i Remslestugan. Vackert bröllop och jättetrevlig fest!




Tuva har äntligen fått köpa en guldhamster. Hon har sparat till den själv - och nu är lyckan fullkomlig!
Här är Trixie!



Den 14 september fyllde mormor 85 år:




Och så avslutningsvis några bilder på bus-Maja som nu drar sig upp mot möbler, byxben, vad helst hon hittar, och som är glad nästan jämt!









Nu är klockan 21:00. Ellen somnade precis. Hon var så förväntansfull inför morgondagens öppna förskola att hon inte kunde slappna av. Tuva och Maja sover sedan en knapp timme. Jonas kom just hem från ett föräldramöte för Tuvas klass.
Själv ska jag nu sätta mig med studierna nån timme nu - suck! Den här terminen är det Läs- 0ch skrivinlärning 15 p och Matematikinlärning 15 p som gäller. En specialiseringstermin som alla lärarstuderande vid Mittuniversitetet måste ha i sin examen...Hittills går det väl sådär - himla svårt att få tid till läsning annat än de här sena kvällarna...
I morgon åker vi till Umeå för att fira kusinerna Olle och Gustaf som fyller 4 år! Bilder kommer väl så småningom...
Kramar Sanna






Kommentarer
Postat av: Ida

Jättefina bilder, både i detta och det förra inlägget! Nu blev jag sugen på att ta tag i våra bilder, så snart kommer nog en uppdatering på min blogg också. Tack för i helgen förresten, det var jättemysigt. Kram

2010-09-22 @ 19:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0